Sjælslæsning - Soul Realignment

hjerte

 

Dette tilbud er til dig, som oplever, at du trods ihærdig indsats og masser af personlig udviklingsarbejde stadig ikke rokker dig ud af flækken. Du begår måske de samme fejl igen og igen, eller du ved, hvad du vil, men kan ikke tage dig sammen. Du er med andre ord gået i stå, din energi er blokeret, men af hvad? Oplever du at være kørt fast, er en sjælsprofil og en sjælslæsning (Soul Realignment) et godt bud på den hjælp, du står og mangler. En sjælslæsning giver dig svar på, hvem du er på sjælsplan - dit sande jeg - hvilke potentialer og kvaliteter, du er født med, og hvilke blokeringer og begrænsninger, du har fået via dine valg og beslutninger igennem dette og tidligere liv. 

Den gode nyhed er, at du og jeg sammen kan fjerne disse blokeringer og negative tankemønstre, så du kan at stå i dit eget lys og leve dit liv ud fra hjertet og dit fulde potentiale.

Dette vil betyde, at mange ting bliver lettere for dig. Modstand du før har kæmpet med, vil gradvist forsvinde. Du vil få mere energi og mere lyst og mod til at tage nogle spring og realisere drømme, du har haft længe. Måske endda udleve drømme, du end ikke har turdet drømme.

Book tid til en sjælslæsning, så du kan leve det liv, du fortjener.

Hvad siger klienterne om sjælslæsning?

Min største anbefaling går til dig, der går rundt med bekymringer og triste tanker og måske er lidt rådvild. Kontakt Britt og få en sjælslæsning. Britt har flere gange hjulpet mig med healing mod smerter. Det har været fantastisk og givet mig en masse ro at vide, at der var hjælp at få. En træls frossen skulder har så ofte bremset mig i at deltage i forskellige ting, men efter healing hos Britt, har jeg oplevet at smerterne er forsvundet i flere perioder og at hele tilstanden bare har været meget nemmere at være i. På et tidspunkt blev jeg nysgerrig på sjælslæsningen. Jeg forærede mig selv det og kontaktede Britt. Det er virkelig den bedste rejse jeg har været på i min egen sjæl nogensinde. Den med at man godt ved at man skal tænke andre tanker, det er så meget lettere sagt end gjort. Men min “harddisk” er virkelig blevet renset for enhver form for nullermand 😂 jeg har ikke alle de tankemylder mere, jeg er blevet tonsvis lettere og det er bare meget lettere at være mig. Hvad der før kunne starte om morgenen som tunge tanker, for igennem dagen at vokse til noget der var ved at sprænge mit hoved, det er væk, tankerne er der simpelthen ikke mere, men en masse lethed og glade tanker og søde melodier udspiller sig i stedet. Jeg er taknemlig helt ind i krop og knogler. Jeg sender alle mine varmeste opfordringer til dig derude …… få hjælp af Britt, det vil du ikke fortryde. Anni 🌸🌺🌸🌺