Bach terapi

Hvad er Bachterapi?

Bach terapi er en blid, men meget effektiv terapiform, hvor du - i en samtale med mig - definerer, hvilke problemstillinger, der skal arbejdes med. Jeg finder dernæst frem til de relevante remedier, som blandes i en pipetteflaske. Du indtager i den næste periode - oftest minimum 3 uger -  blomsterremedierne i form af dråber, enten via væske (kaffe, te, vand, saft mv.) eller direkte på tungen ved hjælp af pipetten.

Dråberne indeholder det energiaftryk, de forskellige blomster har sat i remediet. Der er 38 forskellige blomsterremedier til de 38 mest almindelige, negative følelser, der kan opleves lige fra angst til vrede, skyld, fobier og jalousi.

Bachterapien kan kombineres med healing.

rød kastanje

                                                                                                                            Rød hestekastanje/Red chestnut

Jeg er uddannet Bach-terapeut, og er registreret i Bachcentrets register over internationalt godkendte Bach terapeuter. 

Jeg tilbyder således terapiforløb for børn og unge, samt i visse tilfælde hele familien. Forældrene er mine tætte samarbejdspartnere, for de er de vigtigste mennesker i barnets liv. Det vil dog i vid udstrækning være børnene selv, som bestemmer, hvilke remedier, de har brug for, og af og til vil hele familien have gavn af, at den ene eller begge forældre får deres egen, individuelt tilpassede Bachflaske.

Bachs remedier er ren blomsterenergi, der har til opgave at afbalancere følelsesmæssige ubalancer, som måske senere hen kan få negativ indflydelse på dit/dit barns helbred. Hvorfor ikke tage problemerne i opløbet?

Jeg har virkeligt gode erfaringer med Bach til børn i forskellige følelses- og trivselsmæssige vanskeligheder, ligesom dyr har særdeles god gavn af dråberne.

Ring og hør nærmere om pris, varighed, metode med videre på 2234 5580.

Læs om Dr. Bachs fantastiske og meget enkle system her:

Bach Centret England

ensian