Healing - fjernhealing

 

 healing

Når vi har tankemylder, bekymringer eller tænker i fastlåste, negative mønstre, blokerer vi vores energi.

Når energien ikke flyder frit i kroppen, kan vi skabe spændinger, smerter og decideret sygdom.

Tunge følelser som vrede, jalousi, depression, sorg etc. har alle en årsag.

I en healing starter vi med en samtale om din livssituation. Hvad slås du med i dit liv? Har du smerter - fysiske eller psykiske? Mangler du en fornemmelse af, hvem du er? Mangler du selvværd og selvtillid?

Der er masser af grunde til at indgå i et healingsforløb, og kun du ved, hvad du vil have hjælp til.

Når du siger ja til et healingsforløb hos mig, vil du kunne opleve større livsglæde, mere ro og en bedre balance i dit liv generelt. Dine smerter/lidelser forsvinder eller reduceres  betydeligt, når vi kommer ind til årsagen. Du skal dog være villig til selv at arbejde med.

Der vil være opgaver eller spørgsmål, du skal arbejde med imellem healingerne, så du få ejerskab til din udvikling.

En healing er den mest holistiske behandlingsform, da den går i dybden med de følelser og tankemønstre, som har udløst problemerne.

Hvilke healingteknikker anvender jeg?

Jeg har studeret healing i mange år, og har lært mange teknikker, som jeg nu kombinerer efter klientens behov.

"Psykisk kirurgi/energetisk kirurgi" er en fantastisk effektiv form for healing, hvor jeg arbejder "i kroppen" med energien, og hvor jeg bliver guidet af den åndelige verden til de handlinger, jeg udfører under healingen. Jeg har mange eksempler på fantastiske resultater efter energetisk kirurgi.

Traumehealing er meget effektiv til forløsning af chok og traumer i din krop. Selv oplevelser, du har glemt, kommer op til overfladen og heales. Du vil føle dig let og fri efter en traumehealing, da meget energi bindes i kroppen efter et traume. Nogle gange skal der flere healinger til, før kroppen er klar til at åbne op og give slip på traumet.

Lydhealing, en meget effektiv form for healing, hvor jeg med min stemme laver lyde/toner, der trænger dybt ind i kroppen og afbalancerer energisystemet.

haender

Varighed i alt ca. en time. Første gang skal du dog sætte mere tid af - typisk 1,5-2 timer.

Bestil tid til en healing  på 2234 5580.