Healing

 

 healing

Med healing afbalancerer jeg dit nerve- og energisystem, så du vil opleve større ro, mere balance og fred. Du vil få en bedre søvn og føle dig mere ’hel’.

En healing tager mellem 10 minutter og en halv time. Herefter vil jeg fortælle dig om de ting, jeg så under healingen. Der kommer måske også en besked til dig.

Healing kan bidrage positivt til mange ting. Klienter oplever, at smerter reduceres eller forsvinder, sorg, de troede var ’glemt’, forløses og gamle sjælelige sår heler. Har du tankemylder og mange bekymringer, vil du opleve, at de aftager.

I healingen ’læser’ jeg de psykiske og følelsesmæssige faktorer, der har bidraget til dit ubehag eller din lidelse, og efter healingen vil du få konkrete handleforslag til håndtering af dine problematikker.

Giv dig selv en velgørende pause i den travle hverdag, og oplev på egen krop og sjæl, hvad en healing kan gøre for dig.

Hvilke healingteknikker anvender jeg?

Lydhealing, en meget effektiv form for healing, hvor jeg med min stemme laver lyde/toner, der trænger dybt ind i kroppen og afbalancerer energisystemet.

Traumehealing er meget effektivt til at forløse chok og traumer i din krop. Selv oplevelser, du har glemt, kommer op til overfladen og heales. Du vil føle dig let og fri efter en traumehealing, da meget energi bindes i kroppen efter et traume.

"Psykisk kirurgi/energetisk kirurgi" er en fantastisk effektiv form for healing, hvor jeg arbejder "i kroppen" med energien, og hvor jeg bliver guidet af den åndelige verden til de handlinger, jeg udfører under healingen. Jeg har mange eksempler på fantastiske resultater efter energetisk kirurgi.

haender

Pris 750,00 kr.

Varighed i alt ca. en time. Bestil tid til en healing her eller på 2234 5580.