Clairvoyance

 OBS! stopper med clairvoyance som enkelt behandling pr. 1.11.

Hvorfor? Fordi jeg bruger clairvoyancen i mine forløb i stedet. Her giver det mere mening og forløbet rykker virkeligt i forhold til klienternes personlige udvikling.

En clairvoyance kan give dig svar på, hvordan du kommer videre med et problem, træffer et afgørende valg eller beslutning, og den hjælper dig med at opdage dine negative overbevisninger og tanker om dig selv og din omverden. Jeg mærker, hvilke udfordringer, du står i og ser dit potentiale. Du får endvidere råd og vejledning fra dine åndelige vejledere til, hvordan du bedst løser dine udfordringer.

I clairvoyancen får du opløftende og konstruktive beskeder, så du kan se nye måder at takle dit livs udfordringer på.

clairvoyance balance fred

Står du ved en skillevej i livet, og er du træt af, at gamle, uhensigtsmæssige handlemønstre gentager sig i det uendelige, kan en clairvoyance hjælpe dig på vej. Du får et kærligt skub i retning af øget handlekraft og tro på dig selv.

livsglad

En clairvoyance varer ca. 1 time. De første 50 minutter modtager jeg beskeder fra den åndelige verden til dig, og de sidste 10 minutter har du mulighed for at stille spørgsmål til specifikke situationer eller områder, som du gerne vil have belyst.

Du må optage clairvoyancen på din mobiltelefon, og har du ikke mulighed for det, optager jeg den og sender den til dig som lydil.

Oftest er det sådan, at det som er vigtigst for dig lige nu, vil du huske. Senere kan du få lyst til at arbejde videre med de øvrige temaer, og så er det godt at lytte clairvoyancen igennem igen.

Pris: kr. 750,00, som betales enten via MobilePay eller kontant. De kan også overføres til min konto: 9734 0004029178, .