Svar på spørgsmål om sjælslæsning

1. Sjælslæsning er et nyt fænomen i Danmark, og kun få praktiserer denne form. Soul Realignment® , som metoden hedder, er en amerikansk uddannelse, som jeg gennemførte i 2017. I en sjælslæsning går jeg, med din tilladelse, ind og læser om dit nuværende og tidligere liv, for at afdække, hvilke blokeringer og begrænsninger, du har pålagt dig selv eller accepteret, at andre har pålagt dig. Negative beslutninger og valg lægger sig som et filter over vores sjæls lys, så vi ikke har fuld adgang til vort potentiale. Vi kan tro, vi er en anden, end vi er, og vi ser/mærker ikke vores guddommelige natur. Når jeg har læst om din sjæls potentiale og kvaliteter, som du har valgt at bringe her til Jorden, renser jeg alle de blokeringer, jeg ser. Du arbejder med, og i 21 dage vil du, for at omprogrammere din underbevidsthed, læse en tekst, der addresserer de fundne blokeringer. Til sidst står du i dit eget lys og kan udleve dine drømme og visioner, uden frygt og hæmninger. Det vil være en fordel, at du er på din spirituelle vej - kort eller langt er ikke væsentligt.

2. Jeg arbejder alene på selve undersøgelsen, hvorefter vi mødes via Skype/Facetime/Messenger, og du får din læsning, som du kan optage på din telefon. (sjælsrapport)

3. En sjælslæsning og dertil hørende "rensning" medfører oftest et energiboost. En masse af den psykiske/spirituelle energi, som har været bundet op på alle dine begrænsende overbevisninger mv. frigøres. Det vil sige, du får din power tilbage og kan begynde at skabe det, du føler dig kaldet til.

4. Du får din livskraft tilbage for fuld udblæsning, og du får energi til at leve det liv, du er bestemt til. Du får mulighed for at ændre usunde vaner og at forlade/ændre usunde forhold. Måske har du siddet fast i offerrollen eller været den, som har sagt nej til mange udfordringer og muligheder af frygt. I begge tilfælde får du nu kraften til at ændre på tingene. At tage ansvar for dig selv og blive "direktør" i dit eget liv.

Dette forudsætter naturligvis, at du er villig til at lægge de gamle, usunde mønstre fra dig, og træffe nye valg, der i højere grad stemmer overens med den, du er på sjælsplan.

5. For mig at se, har alle mennesker godt af en sjælslæsning, for vort samfund er i stigende grad blevet bygget op omkring materialisme og normer og værdier, som ikke længere er gavnlige. I hvert fald vil du have gavn af en sjælslæsning, hvis du arbejder med mennesker som terapeut, behandler, healer, clairvoyant etc. Det forudsætter, at du har påbegyndt din spirituelle udviklingsrejse, så du er åben for de begreber og den metode, der anvendes.

6. Jeg arbejder som nævnt alene i op til fire-fem timer med at gå ind i dit Akashia-arkiv (en slags energetisk database med alle de tanker, følelser og handlinger, du nogensinde har tænkt, følt og udført). Selve samtalen/læsningen tager typisk 1,5 time.