Særligt sensitive børn - forløb for forældre og børn

Struktur i hverdagen

Dette er en workshop for forældre. Her får I tips til, hvordan I skaber den nødvendige struktur og forudsigelighed i familiens hverdag. I hører om, hvordan samarbejdet med barnets pædagoger og lærere gribes an, så barnet får mest mulig trivsel og læring. I vil i øvrigt få information om forskellige hjælpemidler, der kan lette livet for alle i familien. Kurset er især relevant for forældre, som har særligt sensitive børn og/eller børn med autisme og/eller ADHD.

Mistrivsel hos skolebørn

Oplever du, at dit barn ikke trives i skolen? Har det ofte hoved- og/eller mavepine? Virker det trist? Har det ændret adfærd f.eks. fra glad og udadvendt til tavs og indesluttet? Eller fra rolig til aggressiv og udadvendt? Trækker det sig fra familien eller andre fællesskaber?

Så kan der være tale om stress og mistrivsel.

Stressen kan skyldes mange ting, og for at komme den til livs og genfinde trivselen, har I og jeres barn brug for, at vi finder årsagerne. Ved hjælp af mit klarsyn og coachende samtaler med jer og jeres barn sammen og hver for sig, finder vi frem til de årsager, der fremkalder stressen.

Dernæst sætter jeg et forløb sammen, der er individuelt tilpasset til jer, jeres barn og hele familien.

Henvend jer via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller på telefon 2234 5580 og lav en aftale om en introduktionssamtale.