Svar på spørgsmål om clairvoyance

1. Clairvoyance betyder klarsyn. At være klarsynet betyder, at man kan se det, som ikke er i fysisk form. Vi clairvoyante anvender vores "3.øje", som er et center i panden, der kan stille ind på levende væseners (mennesker, dyr og planter) aura.

2. Jeg får vist billeder, hører ord, får fysiske fornemmelser af f.eks. smerte mv. og mærker de følelser, klienten sidder med. Disse informationer "oversætter" jeg til almindeligt sprog, så klienten forstår, hvad der bliver sagt og kan forholde sig til, om jeg har opfattet beskederne korrekt.

3. Svarene kommer energetisk, dvs. ad samme kanal, som når jeg healer. Fra Spirit/den åndelige verden.

4. Man kan få clairvoyance så tit, man vil, men det tjener intet formål. Det vil kun cementere din usikkerhed omkring, hvad du skal skal i dit liv, og hvilken vej, du skal gå. Det bedste er at lære at lytte til sin indre vejledning. Det har de fleste mennesker svært ved, så derfor kan en clairvoyance hjælpe dig godt på vej, når du er meget usikker og i tvivl om de store spørgsmål i livet.

5. Der kan være situationer, hvor

6. Hvis du får decideret modstridende beskeder, hvilket naturligvis ikke bør forekomme, skal du bruge din sunde fornuft og din mavefornemmelse og måske ikke lægge for meget vægt på de svar, du har fået, eller sammenholde dem med den situation, du har været i. Alle clairvoyante er forskellige, din livssituation kan være anderledes end sidst, du fik clairvoyance, så derfor kan du sagtens opleve at få forskellige emner og temaer belyst hos forskellige clairvoyante.