Bach terapi

Hvad er Bachterapi?

Bach terapi er en blid, men meget effektiv terapiform, hvor klienten indtager blomsterremedierne i form af dråber, enten via væske (kaffe, te, vand) eller direkte på tungen ve hjælp af en pipetteflaske.

Dråberne indeholder "hukommelsen" af det energiaftryk de forskellige blomster har sat i remediet. Der er 38 forskellige blomsterremedier til de 38 mest almindelige, negative følelser, der kan opleves lige fra angst til vrede og jalousi.

rød kastanje

                                                                                                                            Rød hestekastanje/Red chestnut

Jeg afslutter Bach-terapeutuddannelsen i næste måned, og tilbyder nu terapiforløb for børn og unge. Forældrene er mine tætte samarbejdspartnere, for de er de vigtigste mennesker i barnets liv. Det vil dog i vid udstrækning være børnene selv, som bestemmer, hvilke remedier, de har brug fo,r og af og til vil hele familien have gavn af, at den ene eller begge forældre får deres egen, individuelt tilpassede Bachflaske.

Bachs remedier er ren blomsterenergi, der har til opgave at afbalancere følelsesmæssige ubalancer, som måske senere hen kan få negativ indflydelse på dit/dit barns helbred. Hvorfor ikke tage problemerne i opløbet?

Jeg har virkeligt gode erfaringer med Bach til børn i forskellige vanskeligheder såvel som til dyr.

Ring og hør nærmere om pris, varighed, metode med videre på 2234 5580.

Læs om Dr. Bachs fantastiske og meget enkle system her:

Bach Centret England

ensian